Bratfos Akustikk

utfører rådgivningstjenester innen fagområdene støyakustikk og vibrasjoner

Over 45 år med bransjeerfaring

Tjenestetilbud og fagområder





Støy







Akustikk






Lydisolering

Om Audiospace


Vi ble etablert i 1989 som et selvstendig og uavhengig selskap innen akustikk og byttet nylig navn fra Bratfos Akustikk til Audiospace.


Vi har over 20 års erfaring som rådgivende ingeniør i konsulent og oljerelatert virksomhet. Gjennom våre år i bransjen har vi utførtet beregninger, målinger og tiltak innenfor støy og lydproblematikk for en rekke kjente virksomheter.


Vi disponerer moderne måleutstyr og kan utføre måling og kontroll av akustiske krav i de forskjellige bygningskategorier etter NS 8175 og foreta prosjektering av lydtekniske krav i forbindelse med oppføring eller ombygning av bygninger.


Beregning av tiltak eller støymiljø iht. T-1442 er blant de vanligste oppgavene i forbindelse med reguleringsplaner og nye byggeprosjekter.


Der hvor støymiljøet ikke er tilfredsstillende kan vi evaluere forholdene, for så å foreslå konkrete tiltak som reduserer støyplagene. Vi har en rekke kunder innen det private næringsliv, det offentlige og blant privatpersoner hvor vi kan bidra til kostnadseffektive løsninger.

Hvorfor velge oss?


Kvalitetshåndverk


Førsteklasses service


Gode priser

Våre referanser


Holmenkollen Park hotell

Vinmonpolet

Shell


Ullensaker Kommune

Veidekke

DNB


Norwegian Claims Link AS

Gjensidige Forsikring
Help Forsikring

Ta kontakt